Back to top

Les cistelles de Nadal, l'alternativa als sopars d'empresa

A conseqüència de la pandèmia i de la manca de sopars d'empresa, els comerços del territori han registrat un augment en la venda de cistelles de Nadal.

Des de les més modestes fins a les més sofisticades. Amb vi o amb cava. O fins i tot personalitzades. De cistelles de Nadal n'hi ha de tot tipus i de tota classe. Sobretot des de l'arribada de la pandèmia, la qual ha fet que els sopars d'empresa tan tradicionals durant les festes de Nadal s'hagin hagut d'adaptar. I l'opció més fàcil i assequible han estat, justament, les cistelles de Nadal.

Augmenta la venda de cistelles de Nadal

Segons asseguren des de la botiga reusenca Colmador Giner, la venda de les cistelles de Nadal ha augmentat en un 50% respecte l'any anterior. Un augment de la demanda que, segons asseguren, també ha estat propiciada per la major presència a Internet i la major consciència de la ciutadania pel que fa al comerç de proximitat. 

El servei de càtering, l'altra alternativa

A banda de les cistes de Nadal, el menjar per emportar ha estat l'altre gran demandat. I aquí entren en joc les empreses de càtering que també han rebut un augment de comandes en aquestes últimes setmanes de l'any.

Secció d'economia

Paraules clau:

Notícies relacionades