Back to top

Les classes a la URV comencen gradualment

Els alumnes de cursos superiors ja van començar a principis de setembre mentre que els de primer han començat aquest dilluns.

Els alumnes de primer curs de la Universitat Rovira i Virgili han trepitjat les instal•lacions per primer cop aquest dilluns. La resta de cursos ja funcionen al 100% amb un aforament del 25% en cada aula tot i que en un principi, es preveia que fos del 50%.

Grups presencials i classes en línia

Amb el propòsit de garantir les ràtios, la Universitat ha incorporat càmeres i un sistema d'streaming per fer les classes mig presencials mig en línia i tenir la possibilitat d'escoltar-les des de casa o a través de les classes bessones. En aquest moment, i quan la universitat ja funciona al 100%, sembla que els estudiants compleixen i segueixen rigorosament les mesures d'higiene i seguretat que tenen com a objectiu evitar brots i assegurar la continuïtat del curs.

Alumnes a la URV

Codis QR i correu electrònic Covid

A més, la URV ha habilitat uns codis QR perquè els alumnes l'escanegin cada cop que entrin a una aula. D'aquesta manera, la universitat té un control exhaustiu dels seus alumnes en el cas que es doni un positiu i s'hagi de confinar algun grup. Una altra mesura implantada recentment és l'activació d'un correu electrònic on es comuniquen totes aquelles incidències relacionades amb símptomes o contactes estrets de covid-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades