Back to top

Les discoteques ja poden obrir sense pista de ball

El Govern espanyol ha tornat a rectificar pel que fa a la situació de l'oci nocturn i finalment, ha permès la seva reobertura amb un seguit de limitacions.
Discoteques obertes

L'oci nocturn ja coneix finalment la data de la seva reobertura. Després de diferents prohibicions i modificacions per part del govern espanyol, el BOE ha publicat aquesta setmana que finalment, les discoteques i els bars musicals ja podran obrir en aquesta fase 3.

En un primer moment, aquests espais estaran limitats a un 30% del seu aforament i encara no s'hi podrà ballar. De fet, la nova ordre asssegura que en aquesta zona s'hi podrà instal·lar taules per als clients. Tot això després que la FECASARM proposés una taula de treball al govern català per valorar les diferents opcions de reobertura.

Consumir a la barra

Des de la FECASARM aposten per una reobertura gradual i asimètrica que es faci en funció del municipi o comarca. De moment, però, el protocol és el mateix per a totes les regions sanitàries que es troben en fase 3. La nova ordre també permet consumir a la barra de l'establiment sempre que es garanteixin 2 metres de separació entre persones, la mateixa distància que ha d'haver-hi entre taules.

La Fàbrica de Reus

L'oci nocturn ha estat un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus i dels que més tardarà en recuperar part de la normalitat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades