Back to top

Les dones dominen la Cursa de Sacs d'Avellanes de Riudoms

Tot i que el pes que porten és inferior al dels homes, les 5 primeres classificades han estat de la categoria femenina.

En el marc de la Fira de l'Avellana de Riudoms ha tingut lloc la cursa de portadors de sacs d'avellana. Els corredors han hagut de recórrer 1200 metres fins a arribar a la meta, carregats amb un pes de més de 58 quilos, els participants de la categoria masculina, i 28 quilos en categoria femenina. Al final la més ràpida ha complert el recorregut amb 5 minuts i 54 segons, 4 segons menys que la segona, que s'ha coronat guanyadora de la combinada, el que significa que ha acumulat millors temps en la suma de les tres curses de sacs d'avellanes que es fan al Camp de Tarragona, la de Reus, la de Valls i la de Riudoms.

El primer home a arribar a la meta ho ha fet gairebé un minut i mig més tard que la primera classificada. En aquest cas sí que el guanyador de la cursa ha coincidit amb el guanyador de la combinada, tot i no haver quedat primer en cap de les altres dues curses.

Com és habitual, la cursa ha aixecat gran expectació, i només arribar a completar el recorregut ja és un gran mèrit per a qualsevol dels participants.

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades