Back to top

Les dones protagonitzen el Mussart 2021

Una quinzena d'actrius interpreten textos sobre l'empoderament de la dona des de diferents punts de vista.

Enmig d'un paisatge incomparable, al capvespre, la Mussara ha acollit una nova edició del Mussart, barreja de música, poesia i teatre. Si bé la presència de dones al festival hi acostuma a ser nombrosa, entorn al 70 o 80%, enguany amb més motiu, i és que aquesta 13a edició s'ha dedicat a l'empoderament de les dones des de diferents perspectives.

Montse Guallar i Mar Ulldemolins, entre les intèrprets

En format estàtic i aforament limitat, tal com exigeix la pandèmia, el públic ha pogut gaudir de la interpretació de les integrants de Poetry Company del Mussart, i de les conegudes actrius Mar Ulldemolins i Montse Guallar. A la segona part, a més, s'ha pogut gaudir de la música en directe, a càrrec de la Sara Sambola, l'Aleix Bové i el Gerard Marsal, que han contribuït a crear, encara més, una atmosfera idònia per immergir-se en les realitats relatades per les intèrprets. En aquesta edició l'aforament s'ha limitat a 350 persones, i uns quants dies abans del Festival ja s'havien exhaurit les entrades. Entre la selecció de textos, feta pel dramaturg i director del Mussart, Francesc Cerro-Ferran, s'hi han trobat autores com la Caryl Churchill o la Sarah Kane

actuació al festival mussart'21

Enguany, entre d'altres, hi han assistit la consellera d'Igualtat i Feminisme, Tània Verge, i la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès.

Paraules clau:

Notícies relacionades