Back to top

Les dues candidatures a presidir la Cambra es fusionen

Jordi Just i Àgata Girbes han pactat una candidatura conjunta per liderar la Cambra de Comerç de Reus, tal com avançava ahir Canal Reus. Aquest matí han escenificat l'acord que reparteix la gestió de l'entitat reusenca amb 3 anys de presidència per Just i un per a Girbes.
cambra

La cursa per a les eleccions de la Cambra de Comerç s'ha tancat amb una fusió entre les dues candidatures presentades. Els empresaris Jordi Just i Àgata Girbes han presentat aquest matí l'acord al qual han arribat i que reparteix la presidència de l'entitat amb 3 anys per a Just i 1 per a Girbes. Han assegurat que plegats sumaran més que no pas restaran.

El plenari es repartirà amb 12 persones de la candidatura original de #TotsSomCambra i 10 per a Cambra 4.0. Com marquen els estatuts, també estarà format per 4 representants de les patronals i 7 empreses aportadores, sumant 33 membres. Col·laboradors de Just i Girbes han defensat la fusió.

Amb la unió de les dues candidatures seria innecessària la celebració de les eleccions, tot i que dependrà de si es presenta més d'un candidat a liderar els diferents epígrafs de l'entitat. La llista dels 22 membres del plenari es definirà en els pròxims mesos.

Paraules clau:

Notícies relacionades