Back to top

Les dues cares de la moneda dels professionals autònoms

Els treballadors autònoms hauran de pagar la quota del mes de març tot i les ajudes que els hi brinda el Govern Espanyol. Però no tots els negocis pateixen igual les restriccions per frenar la pandèmia del coronavirus.
Imatge de la portada d'un llibre d'anglès

'Islington Academy' manté els alumnes

Fenella French va obrir el passat mes d'octubre una acadèmia d'anglès a Reus, l'Islington Academy, juntament amb la seva germana.

Cinc mesos després d'emprendre aquesta aventura, les mesures imposades pel Govern Espanyol per tal de frenar la virulència dels contagis de la COVID-19 els han obligat a tancar portes.

Segueixen oferint classes per Internet i els seus alumnes ho han agafat amb entusiasme, però la seva preferència continua sent l'ensenyament presencial i el contacte directe amb els clients.

Imatge de la bandera de Regne Unit

Dietista Nutricionista - Cristina Sánchez perd gran part dels clients

La Cristina Sánchez és nutricionista i viu una situació completament diferent. Tot i seguir oferint els serveis habituals via telemàtica, només un 15% dels seus clients han volgut continuar amb la dieta que seguien.

Els motius? Ja sigui perquè aquesta ha d'anar acompanyada d'un exercici físic que a hores d'ara és molt limitat, perquè no poden tenir accés als productes d'alimentació habituals, o bé perquè la situació de confinament pot incitar a la gent a buidar la nevera a causa de l'ansietat.

Imatge d'unes taronges

D'un problema, una oportunitat

Totes dues esperen que la quarantena es pugui transformar en una etapa de nous propòsits, com ara el d'estudiar anglès o canviar l'estil de vida amb una dieta saludable, i així millorar la seva situació.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades