Back to top

Les eleccions s'apoderen del Cantaval

La tradicional cantada satírica ha tingut lloc aquest passat divendres pels carrers del centre de la ciutat. Carles Pellicer i les candidates a alcaldessa van ser alguns dels protagonistes de les cançons iròniques.

El Carnaval a Reus va arrancar la setmana passada amb actes com el Ball dels Set Pecats Capitals o l'arribada del Rei Carnestoltes. Divendres va tenir lloc un altre dels moments àlgids de la festivitat a la capital del Baix Camp. Es tracta del Cantaval, una rua musical de cançons satíriques que va desfilar pels carrers del centre de la ciutat i on les eleccions del pròxim mes de març van tenir-hi un pes important.

Des de la cançó 'Sweet Pellicer', que recordava els anys de mandat de l'actual alcalde, fins al 'Tot serveix per ser alcaldessa', que versava sobre les candidates que opten a governar la ciutat en aquests comicis. Tampoc va faltar-hi un record per la reina d'Anglaterra o per Jordi Pujol, entre altres. 

L'esperit del carnaval més canalla

El Cantaval és un d'aquells actes que manté l'esperit satíric del carnaval a Reus. Des de fa anys que aquest esdeveniment va sumant adeptes, fins al punt que aquest any s'hi han arribat a congregar centenars de persones. Un acte que l'any passat es va mantenir, tot i l'anul·lació del carnaval. De fet, enguany es van poder escoltar cançons que es van interpretar altres anys entre les quals hi havia, precisament, la que es va confeccionar l'any passat reclamant que es pogués fer el carnaval amb total normalitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades