Back to top

Les entitats comercials de Reus recomanen tancar botigues

Els petits comerços de Reus associats a la Unió de Botiguers, el Pallol, el Tomb i l'Eix comercial del passeig, han decidit tancar portes a partir d'aquest dissabte a la tarda per "responsabilitat social", malgrat no tenir una obligació explícita de la Generalitat. Només continuaran obertes les de productes de primera necessitat.
botiga d'alimentació

Davant una situació sanitària excepcional, decisions excepcionals. A causa de la propagació del coronavirus i seguint les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat, que insten a sortir de casa només per causes majors, les botigues de Reus han decidit tancar "per responsabilitat social", segons informa la presidenta de la Unió de Botiguers, Meritxell Barberà. La decisió s'ha pres conjuntament entre les quatre agrupacions de comerciants de Reus, la Unió de Botiguers, el Tomb, el Pallol i l'Eix del passeig, a primera hora d'aquesta tarda de dissabte. Les entitats comercials concentren uns 400 comerços, enfront els 1500 que es calcula que hi ha a Reus aproximadament.

El tancament no afecta les botigues d'alimentació, farmàcies i productes d'higiene, ja que són de primera necessitat

Aquesta mesura estarà en vigor, segons informa Barberà, fins que faci falta, en funció de com evolucioni l'afectació del coronavirus. Tot i així, el comunicat que han consensuat afegeix que, tot i recolzar la recomanació de tancar, respectaran qualsevol altra decisió.

Paraules clau:

Notícies relacionades