Back to top

Les entitats ja ho tenen tot a punt per la rifa de panellets i confitura

JONATÁN SORIANO

Les entitats de la rifa de panellets i confitures són a punt. A banda dels últims detalls que han d’esperar fins diumenge, esperen amb il•lusió una nova edició d’aquesta tradició reusenca. Enguany, la rifa tornarà a tenir un caràcter solidari gràcies a la iniciativa de Canal Reus Televisió i les entitats, que destinaran una part dels beneficis al Banc d’aliments.

Les tres entitats organitzadores de la rifa de panellets i confitures de Reus comencen a contar les hores al rellotge abans del gran dia. I és que diumenge es torna a obrir un nou capítol en la història d’aquesta tradició local. Tant l’Orfeó Reusenc, com la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia i El Bou de Reus, ja tenen les taules parades i repletes de les delicioses artesanies que acompanyen aquesta època. A més, enguany tornarà a regnar el caràcter solidari, després de l’èxit que l’any passat va tenir la primera edició de la rifa solidària.

La iniciativa, impulsada per Canal Reus Televisió amb la col•laboració de les tres entitats, té l’objectiu de destinar una part dels beneficis al Banc d’aliments de les comarques de Tarragona.

Diumenge podran seguir tota l’emoció de la rifa solidària en un programa especial que aquesta casa emetrà a partir de dos quarts de nou. Serà un espai on conèixer de primera mà els guanyadors del sorteig i el transcurs de tota la diada.