Back to top

Les entitats, protagonistes dels cartells de partit del CF Reus

Aquesta temporada 2018-2019, les entitats de la ciutat de Reus seran les protagonistes dels cartells de partit del CF Reus.
CF Reus

El projecte neix amb l'objectiu de potenciar l'àrea social del club roig-i-negre i estar present en el teixit associatiu reusenc. Per part de les entitats, aquesta mesura permetrà augmentar la visibilitat a la ciutat i establir noves col·laboracions amb el CF Reus. Les 21 entitats reusenques que tindran un espai en els cartells del CF Reus seran les següents: Xiquets de Reus, Orfeó Reusenc, Bravium Teatre, Centre de Lectura, Cambra de Comerç, Unió de Botiguers, Tomb de Reus, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, Imperials Reus, Òmnium Cultural, El Círcol, Taller Baix Camp, Fundació Bara, ANC, H2O, Federació d'Associacions de Veïns, Diables Reus, Colla Gegantera de Reus i Centre Amics de Reus. 

 

CN Reus Ploms, protagonista del primer cartell

El CF Reus donarà el tret de sortida a LaLiga123 com a local el proper dissabte 25 d'agost a les 19.00 h davant el Real Zaragoza. El protagonista del primer cartell és el Club Natació Reus Ploms, que ha cedit la seva pista d'atletisme per capturar la instantània de Karim Yoda i David Querol preparats a la línia de sortida. El CN Reus Ploms, entitat que enguany celebra el seu centenari, és un club esportiu de la ciutat de Reus on es desenvolupen fins a una vintena d'esports diferents. Els objectius del club són la promoció, l'ensenyament i la pràctica de diversos esports, amb caràcter no professional, especialment la natació. L'entitat compta amb nombrosos distintius entre els quals cal destacar la Creu de Sant Jordi, concedida per la Generalitat de Catalunya, concedida l'any 2017.

El CN Reus Ploms es troba a l'Avinguda Marià Fortuny de Reus Nº5 CP 43204. El seu número de contacte és el 977757520 i el correu electrònic info@reusploms.cat.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades