Back to top

Les escoles es preparen per acollir alumnes a partir de dilluns

Els centres han elaborat un pla d'obertura i han seguit les pautes del Departament de Salut per garantir la seguretat dels nens i nenes.
Escola els Ganxets de Reus

Els centres educatius de la regió sanitària del Camp de Tarragona ja estan ultimant els detalls per adequar-se a les mesures de seguretat marcades pel Departament de Salut. Grups reduïts, horaris esglaonats, distanciament físic i garantint en tot moment les mesures d'higiene i prevenció.

Condicions per poder anar a l'escola

Els nens i nenes d'educació infantil que assisteixin a les aules hauran de complir un seguit de condicions. El director de l'escola Els Ganxets de Reus, Carles Macaya, explica que 'els pares o tutors hauran de signar dues declaracions responsables: una per justificar que cap dels dos pares poden teletreballar i l'altra per confirmar que l'alumne es troba en òptim estat de salut, tingui totes les vacunes i no hagi estat en contacte amb cap persona que hagi passat la Covid-19'.

Nombre màxim d'alumnes per classe

De fet, les escoles només poden acollir un màxim de 13 alumnes per grup a Educació Infantil en servei d'acollida de 9h a 13h. Per altra banda, tots aquells alumnes que finalitzin etapa podran anar al centre per reforçar i rebre suport docent en grups de 13 persones com a màxim a 6è de Primària i de 15 a 4t d'ESO i  2n de Batxillerat.

Nens d'una escola

A l'expectativa

Així doncs, les escoles estan a l'expectativa d'aquesta reobertura parcial a partir de la setmana vinent. Tot i això, el curs seguirà telemàticament fins al 19 de juny. L'escola Els Ganxets de Reus han confirmat que durant la primera setmana, de moment, només acolliran tres infants d'Educació Infantil i un grup de 10 alumnes de 6è de Primària.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades