Back to top

Les escoles de Reus recapten 6.000 euros pels afectats del terratrèmol del Marroc

Han fet una rifa de diverses paneres amb productes que els han donat des de comerços o entitats properes a cadascuna de les dinou escoles que pertanyen la Xarxa d'Escoles Públiques de Reus.

De la mateixa manera que es van mobilitzar per la guerra d'Ucraïna, ara la Xarxa d'Escoles Públiques de Reus ha ideat una nova iniciativa solidària per ajudar a les famílies afectades pel terratrèmol del Marroc. L'acció, en aquesta ocasió, gira al voltant de la rifa de diverses paneres. Aquesta setmana cadascuna de les escoles de Reus que pertanyen a la Xarxa han ideat el seu propi lot. Ho han fet contactant amb comerços i entitats del voltant de cada escola que els han ajudat a omplir-la amb productes de proximitat. Es poden trobar des de samarretes o xandalls fins a llibres o vals de restauració.

Al llarg d'aquesta setmana, tothom qui ha volgut ha pogut adreçar-se a qualsevol de les dinou escoles públiques que han format part d'aquesta iniciativa i adquirir pel preu d'un euro una butlleta per participar en la rifa. Tot i que l'acció ha durat només tres dies, entre totes les escoles s'han recaptat prop de 6.000 euros que es donaran al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per tal que ells els puguin fer arribar al Marroc.

Amb tot, es tracta d'una acció que defineixen com a "ràpida" i pensada "en poc temps" per poder ajudar com més aviat millor. Passats els sortejos, que es duran a terme aquest mateix divendres a la tarda, estudiaran si poden dur a terme altres iniciatives o accions per continuar ajudant.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades