Back to top

Les escoles viuen Sant Jordi al Mercadal

Aquest matí també s'ha viscut de manera especial per a les escoles. I és que tot i ser dia de classe, molts han sortit al carrer per celebrar Sant Jordi.
Les escoles viuen Sant Jordi al Mercadal

Aquest matí també s'ha viscut de manera especial per a les escoles. I és que tot i ser dia de classe, molts han sortit al carrer per celebrar Sant Jordi. Tant els alumnes més grans com els més petits s'han passejat entre les parades per mirar llibres i roses, i fins i tot fer alguna compra. I és que el matí és el moment més relaxat de la diada, i és per això que molts opten per fer les seves compres a primera hora i defugir de les aglomeracions de la tarda. "He sortit  puntual a primera hora perquè a la tarda hi ha massa gent", destaca l'Elvià Puigtost. D'altres com la Cristina Grifoll, han pogut gaudir de l'ambient de la plaça després de molts anys sense poder-ho fer.

Pels venedors de roses i llibres està sent un bon Sant Jordi, i preveuen el punt màxim de vendes a la tarda. "Com fa un temps estrany està una mica més fluix, però segur que es recupera a la tarda", diu la Paula Elías de Roslena. "El matí ha estat bastant mogut, però cap a les 6 hi haurà més moviment", explica l'Alexandra Carriló, de Myosotis Art Floral.

La plaça del Mercadal seguirà lluint durant tota la tarda amb llibres i roses, esperant que tothom pugui fer les seves adquisicions i que el temps acompanyi fins a última hora del dia.

Paraules clau: