Back to top

Les experiències de mig segle de periodisme de proximitat

Aquest dilluns s'ha presentat al Centre de Lectura el llibre 'De l'Olivetti al teletreball, mig segle de periodisme i comunicació de proximitat al Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès'.

El Centre de Lectura ha acollit la presentació a la ciutat del llibre 'De l'Olivetti al teletreball, mig segle de periodisme i comunicació de proximitat al Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès'.

Es tracta d'un complet estudi de més de 300 pàgines elaborat pels periodistes Josep Maria Arias i Tomàs Carot, que aplega experiències de diferents generacions d'aquest ofici i pretén omplir un buit bibliogràfic sobre l'organigrama i l'evolució dels mitjans de comunicació locals i de proximitat al sud de Catalunya.

A més, el volum inclou també un balanç sobre l'impacte de la Covid en el mapa d'empreses de comunicació de casa nostra. Després de l'estiu, aquesta publicació de la Universitat Rovira i Virgili es completarà amb una pàgina web amb l'objectiu de sumar més informació de la història i l'evolució del periodisme a la demarcació.

Paraules clau:

Notícies relacionades