Back to top

Les facultats de la URV a Reus, al peu del canó

El grau de Medicina ha incrementat les seves places, la Facultat d'Economia i Empresa compta amb dos dels graus més demandats i, a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura, el nombre d'inscrits supera les places oferides.

La Universitat Rovira i Virgili ja ha engegat motors per a un nou curs. Un any més, són molts els alumnes que han triat estudis, graus o màsters, de la universitat pública de la Catalunya Sud.

Medicina i Ciències de la Salut

A Reus, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ha iniciat el curs amb normalitat. La nota d'accés als estudis de Medicina continua a l'alça, alhora que és un grau que enguany ha comptat amb un 10% més de places (12 places).  

El curs 2023-2024 serà important per la celebració dels 30 anys de vida del Grau de Fisioteràpia, amb activitats al llarg de tot el curs. També, pels canvis que es donaran en els plans d'estudis dels tres graus.

De cara als pròxims anys, la Facultat té el desig d'encapçalar tot un projecte d'internacionalització dels estudis de Medicina

Entrevista a Josep Pallarès, rector de la URV

Economia i Empresa

La Facultat d'Economia i Empresa compta, actualment, amb miler i mig d'estudiants, i ofereix dos dels graus més massius de la universitat: ADE i Finances i Comptabilitat.

El projecte actual d'aquesta branca d'estudis dona molta importància a la internacionalització, els convenis de pràctiques, i la immersió en l'empresa, i l'actualització dels programes docents i les formes d'avaluació.

Arquitectura

Reus també compta amb l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura. Un centre que fa palès l'interès dels joves pels estudis d'arquitectura.

Els canvis en els plans d'estudis també arribaran a aquesta escola, però de cara al curs 2024-2025. Mentrestant, encapçalen molts projectes de transferència de coneixements de les facultats a la societat. Una línia de treball que, des de les diverses branques d'estudis, vol aconseguir que la URV sigui clau en el desenvolupament de les societats actuals i futures

Paraules clau:

Notícies relacionades