Back to top

Les famílies de l'escola Isabel Besora es tanquen al centre

Els pares i mares de l'escola Isabel Besora de Reus s'han mobilitzat aquest dijous a la tarda per seguir reclamant la reobertura d'un segon grup de P3. Desenes de famílies s'han tancat a l'escola en senyal de protesta després de la decisió d'Ensenyament de no obrir la línia. Segons els familiars, els arguments no són transparents i beneficien altres centres concertats.
famílies escola isabel besora

Continua la lluita de l'escola Isabel Besora de Reus per recuperar la segona línia de P3. Aquest dijous a la tarda, desenes de famílies s'han concentrat al centre en senyal de protesta després de la decisió d'Ensenyament de no reobrir el grup. Primer a quarts de cinc amb una seguda a la porta i crits de 'Volem P3', i després tancant-se a la biblioteca fins a la matinada. Les famílies han reiterat el seu desacord amb la mesura d'Ensenyament, afirmant que no és transparent i que afavoreix escoles concertades del voltant. "Jean-Marc Segarra ha parlat d'estadístiques, però no les ha fonamentat. Només diu paraules i percentatges, però aquest no és un número, és un nen", diu un dels pares afectats, César Polo.

Segons les famílies, la no reobertura d'aquesta segona línia també afecta l'alumnat d'altres cursos, i és que suposarà una pèrdua d'activitats comunes al centre. "A poc a poc l'escola s'anirà quedant sense nens. Si no hi ha suficients alumnes no es podran fer les acollides, les excursions o les activitats", lamenta una de les mares d'alumnes de primària, Pili González.

Els pares i mares afirmen que no hi ha cap document oficial que digui que no s'obrirà la línia i que "l'únic que fa el Departament és guanyar temps". Les famílies seguiran reivindicant fins que aconsegueixin recuperar el segon grup, i volen que això serveixi d'exemple en un futur quan altres centres es trobin en la mateixa situació.


DIES VIP

Paraules clau: