Back to top

Les festes majors de Masriudoms i l’Almadrava, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, escalfen motors

En honor del seu patró, Sant Jaume, dos nuclis del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant celebraran les seves festes majors: Masriudoms, del 22 al 26 de juliol; i l’Almadrava, del 22 al 24 de juliol

El programa d’actes de la Festa Major de Masriudoms conté més d’una quinzena d’actes per a tots els públics, alguns dels quals s’han consolidat amb el temps i són ja tradicionals, com ara el sopar popular, el cinema a la fresca, la missa i processó, l’homenatge a la gent gran, el vermut o les cercaviles (una estarà amenitzada per la Xaranga Xino-Xano i una altra per la cobla La Principal de Tarragona).

Programa d'actes de la Festa Major de Masriudoms

Altres activitats destacades que ompliran de vida i bon ambient aquest poble d’interior seran: el concert de tarda i de nit de dissabte amb La Wilton Orquestra, l’espectacle de monòleg «Cómo sobreviví a la EGB» de Jordi Merca i l’espectacle de Bolllywood «Jhoom Barabar Jhoom» i també les propostes per a la canalla: tobogan aquàtic, inflables i cucanyes refrescants. Tots aquests actes gratuïts estan organitzats per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb la col·laboració del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant

Festa Major de l’Almadrava

Per la seva festa major, el nucli costaner de l’Almadrava acollirà més d’una desena d’actes també de tot tipus, oberts a tothom. Entre aquests, destaquen els adreçats als nens i nenes (animació amb Tumàcat Music Xou, festa de l’aigua i taller de bombolles de sabó i parc infantil refrescant) i els tradicionals (les havaneres amb rom cremat, amb el grup Les Veus de Reus; la cercavila amb el Frare Celestí i els Capgrossos de Vandellòs, i el correfoc dels Diables de Vandellòs).

Programa d'actes de la Festa Major de l’Almadrava

També hi haurà ball de nit, amb el Trio Carmen Moral, sardinada popular i un espectacle amb Aloha Polinesia. Aquesta festa està organitzada per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració de Foment Cultural, els Capgrossos de Vandellòs i la Colla de Diables de Vandellòs.

A diferència dels altres anys, les festes majors de Masriudoms i de l’Almadrava es clouran amb una traca, perquè l’Ajuntament ha hagut d’anul·lar els castells de focs previstos a causa de l’alt risc d’incendis.

sardinada popular almadrava hospitalet de l'infant vandellòs

Paraules clau:

Notícies relacionades