Back to top

Les Festes de Misericòrdia, adaptades per a tothom

De la mateixa manera que la Festa Major de Sant Pere, la festivitat de Misericòrdia també compta amb diverses mesures inclusives per facilitar la participació de tots els públics. Una d'aquestes adaptacions és la transcripció del programa de les festes en braille i el cartell amb relleu que es pot trobar a la seu de l'ONCE de Reus.
Programa de Misericòrdia en braille

Benestar Social treballa amb diferents accions perquè totes les persones puguin gaudir i participar de les Festes de Misericòrdia. Una festivitat que no necessita tantes adaptacions com la de Sant Pere però que tot i això compta amb diverses qüestions d'accessibilitat, totes elles indicades al programa de la festa.

Un programa que com en anys anteriors té la seva versió en braille perquè persones amb discapacitat visual puguin consultar l'agenda d'actes. Des de l'ONCE, valoren aquest gest i destaquen el fet de tenir també el cartell en relleu.

El programa de les Festes de Misericòrdia disposa també de simbologia específica on es mostren icones en l'àmbit d'accessibilitat i l'existència de lavabos adaptats.

Paraules clau: