Back to top

Les forces de seguretat de l'Estat es despleguen al territori

Aquest divendres s'han començat a veure diversos vehicles de la Guàrdia Civil al passeig de Sant Joan Baptista de Cambrils. S'estima que puguin ser reforços davant les mobilitzacions que es preveuen després que es conegui la sentència del Tribunal Suprem, presumiblement, dilluns.
Guardia Civil a Cambrils

A través de les xarxes socials, aquest divendres s'han començat a veure diversos vehicles de les forces de seguretat de l'Estat. Policia Nacional i Guàrdia Civil s'han començat a desplegar per diversos punts del territori. 

A Cambrils, per exemple, aquesta tarda s'han vist almenys una desena de cotxes de la Guàrdia Civil. Fonts consultades per Canal Reus confirmen la presència de l'institut armat aquest mateix divendres 11 d'octubre. 

50 furgonetes de la Policia Nacional a la Pineda

PinedaUna cinquantena de vehicles de la Polícia Nacional, es troben aparcats davant de l'Hotel Hacienda de la Pineda, Vila-Seca.

La rumorologia impregna les xarxes

A través de les xarxes també corre un vídeo on es pot veure un indret de Salou amb desenes de furgones de la Policia Nacional estacionades. En aquest cas, no hi ha constància que les imatges corresponguin a aquest 2019, i tampoc al municipi de la Costa Daurada, tot i que podria ser carrer del Terrer. 

De fet, entitats sobiranistes ja han alertat que algunes imatges poden correspondre a la tardor del 2017 o a indrets fora del territori català. 

Paraules clau:

Notícies relacionades