Back to top

Les joguines tradicionals segueixen sent les més venudes

Falten pocs dies per l'arribada dels Reis Mags. Per això, les botigues de joguines presencien les últimes compres nadalenques. Els joguets tradicionals com les nines i els Playmobils segueixen sent els regals més demanats per la canalla, de la mateixa manera que ho són els jocs de taula familiars. Un fet que demostra la força de les joguines tradicionals davant la competència dels jocs digitals.
Compra de joguines per Nadal

Nines, cuinetes, legos i playmobils. Aquestes són les joguines més sol·licitades que els infants han demanat als Reis. Un fet que deix obseravar com allò tradicional segueix perdurant en l'era digital. Especialment, els jocs simbòlics que imiten els hàbits dels adults.

Els jocs de taula també són el plat fort de la carta als Reis Mags. Sobretot, els d'adults que permeten unir a tota la família als dinars nadalencs. Tot i això, els videojocs conformen l'altra cara dels regals més demanats pels nens, que cada vegada més, comencen a jugar a una edat més avançada.Tal i com expliquen els establiments, el volum de vendes d'aquesta campanya de Nadal és similar al de l'any anterior. Tot i això, l'afluència de consumidors es deix notar més a última hora.

Les joguines tradicionals conviuen amb les tecnològiques i segueixen sent les més demanades per aquestes festes.

Paraules clau: