Back to top

Les joies es mariden amb vins de 9 cellers catalans

Vins i joies es combinaran el proper dissabte al restaurant Vermut Rofes de Reus amb motiu de la primera edició de 'Vins amb Joies'. Una iniciativa impulsada per JUDjoies que vol apropar aquests dos móns a la ciutadania. Per fer-ho, marida nou col•leccions de les seves joies amb nou vins de diferents cellers de les Denominacions d'Origen de Catalunya.
Vins amb joies

El restaurant Vermut Rofes serà l'escenari de la primera edició de 'Vins amb Joies'. Una idea innovadora impulsada per la joieria JUDjoies de Reus que anys enrere ja va organitzar l'acte 'Vermut amb joies'. La nova iniciativa que s'estrenarà el proper dissabte, vincula nou col·leccions de joies amb nou vins de diferents cellers de les Denominacions d'Origen de Catalunya, que tothom que hi assisteixi, podrà comprar. Per maridar el Vermut Rofes, des de JUDjoies s'ha dissenyat la col·lecció Iconic, que fa referència a la ciutat reusenca i, en especial, a la plaça del Mercadal.

L'acte es divideix en dues sessions: des de les 12 fins a les 3 del migdia i des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre. En cadascuna d'elles s'hi sortejarà cinc ampolles de vi amb la seva joia vinculada. A més, hi haurà tastos, actuacions musicals i concursos. Per la qual cosa, des de l'organització s'espera una bona previsió de públic. L'entrada a l'esdeveniment té un preu de 12 euros que inclou tiquets per a tres tastos i l'opció de participar als diferents sortejos.

Paraules clau: