Back to top

Les Jornades de Reus Refugi reflexionen sobre el conflicte entre Palestina i Israel

El Casal de la Dona i el centre cívic Mas Abelló de Reus han acollit les sisenes Jornades sobre Migracions i Drets Humans

Debatre i reflexionar sobre temes relacionats amb les migracions i els drets humans des d'un punt de vista de la sensibilització i conscienciació ciutadana. Això és el que proposa Reus Refugi mitjançant unes jornades anuals que enguany s'han celebrat entre el Casal de la Dona i el centre cívic Mas Abelló de Reus. Si bé els aspectes que es tracten van variant cada any, en aquesta ocasió els esdeveniments succeïts les darreres setmanes a la franja de Gaza han motivat un canvi en el programa convertint el conflicte entre Palestina i Israel en un dels eixos centrals de la trobada.

Una pel·lícula, un llibre i una exposició

Els actes, que van arrencar divendres i s'han allargat fins dissabte, han inclòs la projecció de la pel·lícula "La dona il·legal", de Ramon Térmens i un col·loqui posterior amb l'autor, la presentació del llibre "Un far a tres minuts de casa", d'Òmnia l'Bakkali, i una exposició de dibuixos fets per a infants sobre el tema "Refugi".

Paraules clau:

Notícies relacionades