Back to top

Les Jornades Treballa al Turisme posen en contacte empreses i aspirants

L'esdeveniment està organitzat per la Federació d'Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i en aquesta edició ha aplegat una quarantena d'empreses del sector turístic i 1.500 persones en situació de cerca de feina

La 5a edició de les Jornades Treballa al Turisme han posat en contacte més de 40 empreses turístiques de la Costa Daurada amb 1.500 persones que busquen feina. Es tracta d'un esdeveniment únic al sector turístic de Catalunya, organitzat per la Federació Empresaria d'Hostaleria de Tarragona. Tot plegat, amb l'objectiu de facilitar i optimitzar el procés de cerca de feina, tant per als aspirants, com per a les empreses.  

L'edició d'enguany ha batut rècord de participació amb més inscrits que en altres anys. Les 1.500 persones aspirants han estat entrevistades personalment per les empreses que han volgut visitar i han pogut lliurar el seu currículum.

Els oficis més demandats són cambrer o cambrera de pisos, personal de manteniment, recepcionista, animadors i la restauració. La jornada se celebra unes setmanes abans de Setmana Sant i que serveixi també com a punt d'inici de la temporada turística.

Paraules clau:

Notícies relacionades