Back to top

Les jornades Yazoo celebren la 18ª edició a l'Escola d'Art i Disseny de Reus

Nou conferències d'experts s'apropen als joves interessats en l'audiovisual.

L'Espai el Llimoner acull la 18a edició de les jornades Yazoo de l'Escola d'Art i Disseny de Reus. Unes jornades que compten amb la participació de diferents professionals del món audiovisual reconeguts internacionalment. El centre ha acollit 9 conferències que tenen com a objectiu proporcionar eines a estudiants del sector per continuar la seva formació a través de teories i experiències. 

Disseny amb significat

La Marga Oller, directora creativa de "Mucho", és una de les conferenciants que se centra en l'àmbit del disseny sota l'emblema "disseny amb significat" on proporciona tècniques per ser creatiu.

Marga Oller Conferència Jornades Yazoo

A més a més, l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus també va ser-hi pressent per fer al públic gaudir d'un acompanyament musical per part del professor Joan Martí.

Descarrega el programa aquí

Les jornades van començar el passat dimecres i acaben avui divendres. Des de l'escola s'anima a tothom que estigui interessat a acudir a les jornades i aprendre de primera mà de treballadors amb prestigi en disciplines com disseny, videojocs i arquitectura.

Paraules clau:

Notícies relacionades