Back to top

Les llibreries Galatea i Gaudí, empeses a obrir per competir amb Abacus

Les llibreries reusenques Galatea i Gaudí han obert portes aquest diumenge, un dia abans del previst i de la Diada de Sant Jordi. Ho han fet de manera consensuada per poder competir amb la cooperativa Abacus, que ha decidit aixecar la persiana aprofitant el dia de lliure disposició.
Les llibreries Galatea i Gaudí, empeses a obrir per competir amb Abacus

Les llibreries reusenques Galatea i Gaudí no tenien previst obrir portes fins a la Diada de Sant Jordi, però finalment, aquest diumenge han aixecat la persiana després que Abacus ho fes aprofitant el dia de lliure disposició. Segons explica l’ACN, els dos establiments van prendre de manera conjunta la decisió d’obrir de cara al públic al matí per poder competir amb la cooperativa i, a la tarda, començar a preparar les parades a la plaça del Mercadal.

Les dues llibreries reusenques reconeixen que han obert, més aviat, a contracor, ja que creuen que bona part del públic lector desconeix que aquest diumenge han obert portes i la majoria s’esperarà a comprar llibres durant la Diada, com és tradicional. Tot i així, la jornada ha servit perquè els coneixedors d’aquesta obertura inesperada poguessin escollir títols estalviant-se les cues i el baladreig de Sant Jordi.

Paraules clau: