Back to top

Les llums de Nadal, gran atractiu tant per als reusencs com visitants

Carrers plens de gent i ambient nadalenc aquest dissabte al centre de Reus. L'afició de futbol marroquina també ha sortit al carrer a celebrar el triomf del Marroc davant Portugal al Mundial de Futbol de Qatar.

La pista de gel o les atraccions de fira de la plaça Llibertat, el "carrusel" instal·lat a la plaça del Prim, l'arbre de Nadal del Mercadal, el mercat de Nadal i d'artesania, o el túnel de llum, són els principals atractius d'un Reus que aquest dissabte s'ha omplert de gent per gaudir d'un ambient plenament nadalenc, i és que s'apropen les dates més assenyalades d'aquest període festiu. A més, ha tornat el fred, el que ens evoca, encara més, a les celebracions típiques de les festes de Nadal. També en aquesta època els comerços i la restauració treballen intensament, sobretot als punts on s'hi concentra més gent, i el centre de Reus aquest dissabte n'ha estat un exemple. El diumenge, però, les pluges intermitents han fet que molta gent s'hagi quedat a casa, i hagi deixat els passejos i les compres per a més endavant.

L'afició marroquina surt a celebrar el pas a semifinals del Mundial de Futbol

Tal com va passar dimarts passat, quan la selecció del Marroc va guanyar a Espanya, aquest dissabte multitud de reusencs d'origen marroquí han sortit al carrer a celebrar la victòria del Marroc contra Portugal, que els dona accés a les semifinals del Mundial de Futbol de Qatar. Les celebracions s'han concentrat a les avingudes de Jaume I i Pere el Cerimoniós i a l'estació d'autobusos.

La gran afluència es nota als comerços 

Per la seva banda, el sector del comerç de la ciutat també ha notat aquesta afluència de visitants durant aquest pont llarg de la Puríssima. Des de les associacions de botiguers afirmen que l'ambient dels carrers plens de gent s'ha traduït en compres que donen el tret de sortida a la campanya de Nadal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades