Back to top

Les matemàtiques apleguen una trentena d'escoles a Cambrils

Cambrils ha rebut més d'una trentena d'escoles de la província de Tarragona en la segona fase del Fem Matemàtiques. Més de 120 alumnes, dividits en grups de 3, han resolt problemes matemàtics amb una gimcana per la Platja de la Riera, el Parc del Pescador i la Riera d'Alforja.
Fem matemàtiques

L'Institut Ramon Berenguer IV de Cambrils ha estat l'organitzador de la província tarragonina de la segona fase del Fem Matemàtiques. Una activitat que té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l'alumnat de sisè de Primària i el primer cicle de l'ESO. Per això, més de 120 alumnes procedents d'una trentena de centres de la província s'han divertit al municipi cambrilenc resolent diversos problemes.

Aquest és el 25è aniversari de l'activitat, organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del departament d'Ensenyament. La jornada s'ha realitzat a diferents parts de Cambrils com la Platja de la Riera, el Parc del pescador i la Riera d'Alforja. Les proves d'aquesta segona fase, feta a diferents punts de Catalunya, decidiran quins participants passen a la final.

Paraules clau: