Back to top

Les millores del Mercat Central volen ser un revulsiu per l'equipament

La nova imatge del Mercat Central de Reus, amb parades renovades, zones per a degustacions, i nous negocis, busca captar nous clients i revitalitzar l'equipament.

La modernització de les parades i l'ampliació dels espais comuns és el que més valoren els clients del mercat central, que veuen com amb les reformes dels últims mesos ha millorat la seva imatge i el consideren més agradable i acollidor per fer-hi les compres.
La instal•lació dels espais amb taules i cadires són un atractiu més que, quan entrin en funcionament, marcaran també el dia a dia del mercat.

Les reformes a punt d'enllestir

Si bé l'activitat al mercat central no s'ha aturat, encara queden algunes reformes que no estan del tot acabades. D'una banda queden algunes parades en obres i algunes pendents d'inaugurar. I de l'altra, falta determinar el projecte que es desenvoluparà a l'espai que ocupava el supermercat interior
Els paradistes esperen que tot plegat, juntament amb l'oferiment de productes de qualitat, de proximitat, i una atenció personalitzada, serveixi per captar nous clients, reactivar l'equipament i revitalitzar la zona.

obres al mercat central

Paraules clau:

Notícies relacionades