Back to top

Les morts a les carreteres tarragonines es redueixen un 33%

Mentre que la xifra autonòmica ha incrementat un 17% respecte l'any passat, el Camp de Tarragona ha reduït una tercera part les víctimes mortals per accident de trànsit, passant de 9 a 6. D'aquestes 6 víctimes mortals, 3 han estat en un accident d'aquest dissabte.
Morts en carretera gener i febrer

En els mesos de gener i febrer, el Camp de Tarragona ha reduït les morts en accident de trànsit: de 9 en el mateix període de l'any anterior han passat a 6.

En l'àmbit català, s'ha produït un augment del 17% respecte a l'any passat (18 víctimes), deixant una xifra de 21 víctimes en 17 accidents mortals. En la xifra d'accidents però, hi ha  hagut un descens del 5,6% respecte del 2019.

Més vulnerabilitat els caps de setmana

Pel que fa a l'edat de les víctimes, la franja que suma més morts a la carretera comprèn dels 45 als 54 anys. Analitzats per dies de la setmana, el 70% dels accidents (15 de les víctimes mortals) s'han produït en cap de setmana i 9 de les morts en dissabte.

Sobre els col·lectius vulnerables a la carretera, el mes de gener han mort dos motoristes, un ciclista i dos vianants.

Demarcacions catalanes

Barcelona és la demarcació que acumula més víctimes a les carreteres, mentre que Lleida i Girona mantenen les xifres de l'any passat amb 3 i 4 morts respectivament.

Paraules clau:

Notícies relacionades