Back to top

Les Muntanyes de Prades, escenari del 1r festival senderista a la província

Durant tot aquest cap de setmana es duran a terme diverses excursions guiades amb el vi, la música o l'observació d'estels com a companys de ruta. El festival vol atraure el turisme sostenible i de proximitat pels aficionats a la natura i el patrimoni.

El Festival Senderista de les Muntanyes de Prades, neix amb la voluntat de reivindicar aquest territori com a paradís per als amants del senderisme. Del 22 al 24 d'octubre, els municipis de Prades, Alcover, Capafonts o Vilanova de prades, entre d'altres, acolliran un total de 14 rutes, algunes d'elles tematitzades amb música, vins o l'observació d'estels entre d'altres, tot plegat organitzat per la revista Descobrim Catalunya amb el suport de la Diputació de Tarragona i els Consells Comarcals de l'Alt Camp i el Baix Camp.

Aquest festival és el primer d'aquesta temàtica que es porta a terme a les comarques de Tarragona amb l'objectiu atraure any rere anys a excursionistes amants de la natura i el patrimoni. Una aposta per un model turístic sostenible i de proximitat, que ajudi a revifar l'economia i consolidar la població d'algunes de les parts menys conegudes de Catalunya.

Festival Senderista Muntanyes de Prades


El primer Festival Senderista de les Muntanyes de Prades neix per consolidar-se en el temps i créixer tant el nombre de participants, activitats i extensió de territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades