Back to top

Les negociacions entre 112, Ferrovial i Generalitat no avancen

Passades prop de dues setmanes des de l'inici de la vaga, ni Ferrovial ni la Generalitat han donat resposta

Ja fa més de dues setmanes que els treballadors del centre 112 de Reus van iniciar un nou període de vagues indefinides, reivindicant així una millora de les condicions laborals i internalitzar, de nou, el servei de trucades d'emergència que actualment gestiona l'empresa Ferrovial. Amb un 85% de serveis mínims establerts, cada setmana, els treballadors deixen els seus llocs de treball des dels divendres a les 8 del matí fins als dilluns a les 8 del matí.

A hores d'ara, la situació continua igual. Ferrovial no s'ha pronunciat ni ha fet cap acostament per negociar els punts que reclamen els treballadors del 112, i la Generalitat tampoc ha donat resposta al reclam d'internalitzar el servei. Davant aquesta situació, expliquen que l'únic que poden fer és esperar, mentre que el volum de feina incrementa significativament.

Amb tot plegat, reclamen un augment de la plantilla i del salari base, l'elaboració d'un conveni propi, el plus de nocturnitat, de comandament i d'idioma, entre d'altres. Des del comitè d'empresa, denuncien que les millores aconseguides arran de la darrera vaga no s'estan complint rigorosament.

Els treballadors del 112 confien que Ferrovial o la Generalitat es pronunciïn aviat, però no esperen que la resposta arribi fins d'aquí a uns mesos, tal com va passar en l'anterior vaga.

Paraules clau:

Notícies relacionades