Back to top

Les noves cares de l'Ajuntament de Mont-roig

Fins a 7 cares noves trobarem a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp a partir del pròxim 15 de juny, que és quan s'ha de constituir oficialment el consistori.
Set regidors es despedeixen de l'Ajuntament de Mont-roig

Després que el passat diumenge 26 de maig, un total de 4.832 veïns i veïnes de Mont-roig del Camp exercissin el seu dret a vot a les eleccions municipals, el consistori mont-rogent viurà certs canvis.

A partir del pròxim 15 de juny, que és quan s'han de constituir oficialment els consistoris, el plenari de Mont-roig comptarà amb una major representació dels socialistes, els quals no només van guanyar les eleccions municipals, sinó que han guanyat 3 regidors més. Maria Benach, Francisca Ortiz i Cristina Llorens seran les noves cares del PSC de Fran Morancho.


PSC

Maria Benach, Francisca Ortiz i Cristina Llorens seran les noves cares del PSC de Fran Morancho.

26M


D'altra banda, Junts per Mont-roig Miami, amb Francisco Chamizo al capdavant, continuarà capitanejant l'oposició. Ho farà però amb un regidor menys i una nova cara: Amèlia Bargalló. Per contra, Imma Margalef i Annabel Garcia no formaran part d'aquest mandat.

Junts Mont-roig Miami

26m


L'ERC d'Irene Aragonès guanya un regidor més. Es tracta de Manel Vilajosana, portaveu del Moviment d'Esquerres de Mont-roig i número 3 de la llista d'Aragonès.

ERC-MES-AM

26m


El grup municipal d'Ara Verds per Més Mont-roig Miami manté els dos regidors. No obstant això, Ferran Pellicer no compartirà l'espai amb Josep Maria Gairal, sinó que ho farà amb Elvira Montagud.

Ciutadans i Plataforma Impulso Miami Mont-roig es reparteixen els últims 2 regidors. Després que el passat més d'abril, Francisco Velasco fes un pas endarrere, situant-se com a número 2 de Citadans Miami Mont-roig, Ibana Pacheco serà la portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament.

Per la seva banda, Plataforma Impulso Miami Mont-roig perd un regidor, i per tant, Vicente Pérez, serà l'únic portaveu de la formació municipalista.

ARA VX+, IMM i C's 

26m

Paraules clau: