Back to top

Les noves mesures a l'esport

Les mesures per frenar l'augment de casos de COVID-19 que s'implementaran entre el 7 i el 17 de gener té l'esport com a un dels principals damnificats.

Amb les noves mesures preses per la Generalitat, l'esport torna a veure com se'l tanca. L'esport només es podrà fer a l'exterior, ja que tant gimnasos com centres esportius tancaran les portes fins, com a mínim, el 17 de gener. Tots els esports federats que vulguin seguir entrenant, ho hauran de fer a l'aire lliure. Pel que fa a les activitats extraescolars, només es podran realitzar aquelles que formin part d'un grup bombolla.

Els precedents

No és la primera vegada que l'esport es veu afectat per les restriccions per frenar la COVID-19 aquesta temporada. A l'octubre es va aprovar una aturada de quinze dies a les competicions esportives, que encara s'allarga avui dia. A més a més, l'aplicació del toc de queda va afegir més dificultat a l'hora d'entrenar, especialment en els d'esports d'equip i, posteriorment, va arribar el tancament de les entitats esportives durant gairebé un mes.

pexels

Les excepcions

Hi ha equips que es veuen exempts d'aquestes restriccions, els que competeixen en l'àmbit professional o estatal. En el cas del territori es tracta del Reus Deportiu Miró de l'OK Lliga, del Club Deportiu Riudoms de la Primera Nacional Femenina de futbol, el Tecnovit Alforja i el CFS Laguna de Cambrils de la Tercera Divisió Nacional del futbol sala.

Paraules clau:

Notícies relacionades