Back to top

Les noves mesures no afecten a les visites familiars a residències

La Residència Passeig Prim de Reus ha mantingut i mantindrà les visites dels familiars als usuaris ja que les noves indicacions de la Generalitat no els ho impedeixen.

Cap cas positiu de coronavirus, ni entre la quarantena d'usuaris ni entre la trentena de treballadors de la Residència Passeig Prim de Reus, han permès mantenir les visites familiars des de l'inici de la pandèmia. Es tracta d'una activitat que el centre realitza perquè les famílies i els usuaris no trenquin el contacte, especialment davant d'una nova i estranya realitat. 

Les mesures que s'han implementat per realitzar aquestes visites es regeixen d'un protocol estricte, que requereix d'una desinfecció de totes les persones que provenen de l'exterior, així com també dels espais. A més, els visitants han de rentar-se les mans i prendre's la temperatura abans de cada trobada. Ubicats al pati del centre, els usuaris poden compartir entre 30 i 45 minuts a la setmana amb els seus familiars, una estona que uns i altres agraeixen. 

Oscar Llurba, director de l'equipament, insisteix en què les mesures que s'han pres són estrictes però els han permès mantenir el coronavirus a ratlla. La precaució també és present durant les sortides al carrer que els usuaris fan acompanyats dels cuidadors. Davant l'anunci de les noves mesures per part de la Generalitat, Llurba confia que en un futur a curt termini no es prohibeixin ni les sortides ni les visites familiars, unes activitats que si les administracions ho permeten, seguiran realitzant.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades