Back to top

Les obres del carril bici tallen la circulació de la carretera de Misericòrdia

La VT-3141 ha quedat tallada i la circulació del primer tram en direcció a Cambrils s'allargarà fins al mes de setembre. Les obres serviran per a la creació d'un carril Bici, a més de la millora del drenatge i la il·luminació de la via.

Les obres per la creació d'un carril bici a la carretera de Misericòrdia ja s'han posat en marxa, i la circulació de la via quedarà tallada des de Reus fins a la urbanització de Blancafort, en direcció cap a la vila marinera. La duració estimada de l'afectació és de dos mesos, i s'allargarà fins al mes de setembre.

El carril connectarà el nucli urbà de Reus amb el Club Tenis Monterols i Blancafort, i afectarà el primer tram en direcció Cambrils, obligant als usuaris i veïns a fer un recorregut alternatiu més llarg. Els vehicles que vulguin incorporar-se des de Reus a la carretera de Misericòrdia o arribar fins a Cambrils, hauran de fer-ho a través de la T-11, fins a la sortida de Riudoms i fer el tram de la carretera T-314, o carretera de Vinyols, fins a la carretera de la Sénia o TV-3142. L'afectació ja ha generat les primeres petites retencions a la zona, tant en la incorporació de la rotonda que dona pas a la sortida com als voltants d'aquesta.

Mapa ruta alternativa

Amb una inversió de gairebé 2 milions d'euros, l'obra també abastarà la millora del sistema de drenatge i enllumenat de la via, i la duració total serà de cinc mesos, ja que es va iniciar el passat mes de maig. D'altra banda, la circulació des de l'A-7 a Cambrils en direcció Reus, no es veurà afectada.

Paraules clau:

Notícies relacionades