Back to top

Les obres del Centre de Lectura tindran una durada de 10 mesos

La primera fase d'obres del Centre de Lectura tindran una durada de deu mesos. Es tracta d'un projecte que busca millorar les instal•lacions existents i que tindrà un pressupost superior al mig milió d'euros. S'espera que el curs vinent, es posin en marxa alguns dels nous espais.

Crear nous espais, millorar els existents i reordenar el cor de la ciutat de Reus. Són els tres objectius que s'emmarquen dins el projecte d'ampliació del Centre de Lectura, que inicia la primera fase d'obres amb una durada de deu mesos. Per dur-les a terme, s'invertiran poc més de 500.000 euros, uns diners que provenen de fons propis, de l'administració pública i d'empreses privades. Lluís Miquel Pérez, president del Centre de Lectura, apunta que en breu començaran els treballs necessaris. Pel que fa a la fase 2, encara no es coneix quan començarà ni el pressupost.

Unes obres que permetran dotar de més espai a les entitats que hi formen part, com per exemple l'Escola de Dansa del Centre de Lectura. De fet, n'esperen la futura inauguració, ja que tenen esperances en què pot representar per al seu futur. Si tot va com està previst, el curs 2021-2022 s'iniciarà amb l'estrena d'aquests nous espais.

ENTREVISTA

Paraules clau:

Notícies relacionades