Back to top

Les obres del pavelló del Molinet s'iniciaran el pròxim mandat

El nou equipament esportiu de la ciutat, annex a l'IES Roseta Mauri, començarà a ser una realitat en el pròxim mandat, en uns treballs que començaran i acabaran entre el 2023 i el 2027.

El pavelló del Molinet serà una realitat abans del 2027. La nova instal·lació, que tindrà connexió directa amb l'IES Roseta Mauri -ubicat a la zona de Mas Iglesias-, ocuparà més de 3200 m2, amb una superfície construïda de 2812 m2. En total, el projecte puja als 3,3 milions d'euros (més IVA), uns diners que sortiran del consistori, tot i que es buscaran altres fonts de finançament com podria ser la Generalitat.

Les obres començaran el pròxim mandat i, segons l'alcalde Carles Pellicer, la construcció d'un pavelló d'aquestes característiques pot allargar-se "un parell d'anys o fins i tot tres, des del moment que comencin les obres." Pellicer també ha assegurat que el transcurs del projecte està seguint "el calendari que toca".

pavello del molinet

El pavelló comptarà amb una pista de parquet de 25x44 metres, amb una tanca hidràulica que hi permetrà la pràctica de l'hoquei patins, entre d'altres. També tindrà una sala polivalent, vestidors i una zona d'escalada esportiva. La part exterior del pavelló comptarà amb una pista polivalent, equips de cal·listènia i un aparcament per bicicletes i patinets.

A més a més, la coberta del pavelló podria tenir plaques solars -si Reus Energia així ho dictamina-, segons ha dit el regidor d'esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba. La il·luminació i la ventilació de l'equipament poden ser naturals, gràcies a una obertura pels dos costats de l'edifici. D'aquesta manera, el pavelló seria "un edifici de consum energètic pràcticament nul".

L'alcalde Carles Pellicer també ha anunciat que, si tot va bé, el polilleuger del Joan Rebull començarà a funcionar a partir del setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades