Back to top

Les ofrenes florals enceten la Diada Nacional a Reus

La plaça del Baluard ha acollit el primer acte de reconeixement de la Diada Nacional de Catalunya a Reus, aquest matí. Les ofrenes florals d'entitats i polítics han anat acompanyades de la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec del president d'Òmnium Cultura, Emili Argilaga. Un acte on no han assistit els polítics del PP ni de C's.
Ofrena floral Diada 11 setembre 2018 Reus

La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya s'ha centrat, aquest matí, a la plaça del Baluard. En primer lloc, a les deu del matí, el president d'Òmnium Cultural, Emili Argilaga, ha llegit la Glossa de la Diada. També s'ha pogut comptar amb la interpretació de l'himne de la Vall d'Aran, 'Arqueres montahes', de la mà de la coral Canta amb el Cor del CNL, dirigida per Marc Guerris.

Poc després, les ofrenes florals dels grups polítics i de diferents entitats han centrat l'acte. Algunes de les entitats participants han estats els Xiquets de Reus, els quals han fet un pilar. Pel que fa a l'escena política, tal com ja havien anunciat, els regidors de Ciutadans i del Partit Popular s'han abstingut de participar en l'acte. Tot plegat perquè consideren que la celebració 'no es dirigeix a tots els ciutadans'.

Com és habitual, l'acte s'ha tancat amb el cant d''Els segadors', interpretat per tots els assistents.

 

Paraules clau: