Back to top

Les paradetes de Nadal omplen el Mercadal

Un sinònim de què les festes nadalenques ja són a prop és la inauguració del Mercadet de Nadal, ubicat a la plaça del Mercadal, que va arrancar aquest dijous.

Ja fa una setmana que les llums de Nadal brillen a la ciutat de Reus, i d'aquesta manera, comença un compte enrere que culminarà el dia 25 de desembre amb l'arribada de Nadal. Aquests dies previs són dies de llums, decoració festiva, i com no pot ser de cap altra manera, també de mercats de Nadal. De fet, Reus, ha donat el tret de sortida al seu tradicional mercat aquest dijous a la tarda, coincidint amb l'arribada del mes de desembre.

Un mercadet que enguany recupera el seu funcionament tradicional i lluny queda el circuit tancat que s'ha dut a terme els anys anteriors per garantir el compliment de les mesures covid. Els seus paradistes també esperen que les vendes augmentin respecte als dos anys de pandèmia.

Novetats

Gairebé una vintena de casetes de fusta envolten l'arbre de Nadal ple de productes típics d'aquesta època: arbres, figures del pessebre, tions i dolços. A més, enguany, com a novetat, també es poden trobar rèpliques dels edificis més emblemàtics de la ciutat. El mercat estarà instal·lat fins al 22 de desembre i, com cada any, estarà acompanyat del mercat d'artesanies ubicat al Pallol.

Paraules clau:

Notícies relacionades