Back to top

Les PAU 2020 se celebraran la primera quinzena del mes de juliol

El Govern i les diferents universitats de Catalunya han decidit establir el 7, 8 i 9 de juliol com les noves dates per realitzar les diferents proves d'accés a la universitat.
Imatge d'arxiu de les Proves d'Accés a la Universitat

El Ministeri d'Educació, el d'Universitats, representants de les comunitats i dels rectors acordaven aquest mes de març ajornar les proves d'accés a la universitat (PAU 2020) que s'havien de celebrar els dies 9, 10 i 11 de juny, a causa de la COVID-19. 


Aquest dimarts a la tarda, El Govern i les universitats catalanes s'han posat d'acord en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) que la nova data per celebrar els exàmens sigui els dies 7, 8 i 9 de juliol en convocatòria ordinària.

Les proves d'accés per als estudiants d'entre 25 i 40 anys, inicialment fixades pel 18 i 25 d'abril) se celebraran el dia 20 de juny, mentre que les PAP (Prova d'Aptitud Personal) per als graus d'Educació Infantil i Primària es trasllada al 19 de juny.

La tipologia dels exàmens canviarà respecte a anys anteriors, flexibilitzant la tria d'opcions, però en cap cas hi haurà reducció de temari.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades