Back to top

Les piscines municipals de Reus tanquen la temporada aquest diumenge

Des de la seva obertura, l'afluència de públic ha seguit un nivell similar al de l'estiu de 2019, amb una afluència diària mitjana de 450 usuaris

Les piscines municipals d'estiu de l'àmbit aquàtic del Parc dels Capellans tancaran aquest diumenge, 29 d'agost, després d'una temporada que s'ha desenvolupat amb normalitat tot i les restriccions sanitàries. Des de l'obertura el passat 21 de juny, l'afluència de públic ha seguit un nivell similar al de l'estiu de 2019, amb una afluència diària mitjana de 450 usuaris (inclosos els participants en activitats i casals, entrades i abonaments).

Pel que fa a l'aforament màxim de la instal·lació marcat per les mesures contra la COVID, i que ha comportat la limitació d'accés, s'ha assolit 6 dies i ha estat, bàsicament, els caps de setmana i coincidint amb l'onada de calor.

Noves mesures a causa de la Covid-19

Aquesta temporada d'estiu les piscines han recuperat el servei habitual, després del tancament de l'estiu passat per la pandèmia, amb les adaptacions i restriccions derivades de les mesures de prevenció de la COVID-19. Aquestes mesures han implicat una reducció de l'aforament; l'obligació de mantenir la distància de seguretat interpersonal mínima d'1,5 metres; l'obligatorietat de portar mascareta a les taquilles d'entrada i als accessos; i l'establiment de reforços de neteja extraordinaris.

Les activitats que s'hi desenvolupen de manera complementària tampoc s'han vist afectades. En el cas de l'aiguagim fins i tot s'han ampliat els dies d'activitat de dos a quatre dies setmanals per cobrir la demanda més gran assolida.

Les piscines també han continuat donant servei a grups organitzats de casals o activitats d'estiu. Aquests grups s'han distribuït equitativament entre cada dia de la setmana per limitar el nombre màxim d'usuaris i evitar aglomeracions i coincidències en la tipologia d'aquest públic. A més, se'ls ha destinat una zona delimitada a l'espai de platja de la piscina.

Tarifes sense increment

Les tarifes de les piscines s'han mantingut en els paràmetres dels últims anys, sense increment. Només s'han arrodonit els imports, majoritàriament a la baixa, per tal de facilitar la compra de les entrades, reduir les fraccions de moneda i agilitzar l'entrada al recinte. També s'han mantingut els passis mensuals, de temporada i bons 10. Un dels trets diferencials d'aquesta temporada ha estat l'augment de la venda de passis mensuals o de temporada.

Paraules clau:

Notícies relacionades