Back to top

Les platges del Baix Camp amb Bandera Blava - 2022

Quines són les millors platges del Baix Camp? Vuit platges de la comarca compten amb el distintiu de la Bandera Blava per la seva bona qualitat

Són vuit les platges del Baix Camp que han estat reconegudes aquest 2022 per la seva qualitat amb la Bandera Blava, el distintiu que reconeix la qualitat de les platges i els ports esportius. El Baix Camp compta amb 8 platges amb bandera blava, repartides entre Cambrils i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Què vol dir la Bandera Blava?

La Bandera Blava certifica la qualitat de l'aigua, la seguretat i els serveis de la platja i una bona gestió ambiental. A més, han de ser accessibles, comptar amb un equip de socorrisme i primers auxilis i tenir una bona gestió de residus.

Consulta l'estat de les platges de la Costa Daurada aquí

Platges de Cambrils

Platja Prat d'en Forés-Regueral. Font: Wikipedia Commons (Nuriettadelmas)
Platja Prat d'en Forés-Regueral. Font: Wikipedia Commons (Nuriettadelmas)

Cambrils compta amb quatre platges reconegudes per la seva qualitat i la diversitat de serveis amb què compten. I és que les platges de la Llosa, Prat d'en Forés-Regueral, del Cavet i Vilafortuny sumen més de quatre quilòmetres reconegudes per la Bandera Blava.

Platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Platja del Torn. Font: Wikipedia (Seryam)
Platja del Torn. Font: Wikipedia (Seryam)

Les quatre platges de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant compten amb el distintiu de la Bandera Blava. Aquest 2022, la platja de l'Almadrava ha guanyat la bandera blava i, així, se suma a les tres platges que ja la tenien. 

Paraules clau:

Notícies relacionades