Back to top

Les platges i cales disponibles a Mont-roig en aquesta Fase 2

Tot i que ja es pot visitar la costa, alguns d'aquests emplaçaments es troben tancats com a conseqüència del temporal Gloria
Una cala de Miami Platja

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp vol recordar a la ciutadania les recomanacions a seguir per tal de gaudir de la platja i el mar amb seguretat ara que ja es pot visitar la costa en aquesta Fase 2 de la desescalada. Algunes d'elles, són les de respectar una distància de seguretat de dos metres o la de reduir els grups, com a màxim a 15 persones.

A quines platges puc anar?

A Mont-roig del Camp, algunes cales continuen tancades o amb accessos alternatius pels efectes del temporal Glòria de l’hivern passat. En concret els accessos a Cala Bot, Cala Misteri, Cala Solitari, Cala Vienesos i Cala Sirenes continuen tancats per seguretat i està prohibit fer ús d’aquestes cales. Dels del consistori ja es treballa per posar-les a punt com més aviat millor.

En el cas de Cala Pescador està oberta però amb els accessos tancats i cal arribar-hi per Cala dels Àngels. La platja dels Penyals està oberta però amb els accessos dels números 56 i 62 del passeig Marítim tancats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades