Back to top

Les pluges provoquen destrosses al vial entre La Selva del Camp i Almoster

La plataforma del Camp en Defensa de la Terra i el Territori denuncia que la duplicació de la carretera entre la Selva del Camp i Almoster ha agreujat el problema de drenatge de l'antiga carretera, ara convertida en un vial de servei amb carril bici.

Les primeres pluges rellevants de la tardor, que aquest dimarts han deixat més de 80 litres per metre quadrat a casa nostra, han provocat les primeres destrosses a l'antiga carretera que uneix la Selva del Camp i Almoster, ara convertida en un vial de servei amb carril bici.

Només un mes i mig després de la seva reobertura, juntament amb la inauguració de la nova carretera, l'aigua ha aixecat l'asfalt en diferents punts del traçat, a més de fer caure pedres de considerables dimensions a la via, que s'ha hagut de tallar al trànsit.

Des de la Plataforma del Camp en Defensa de la Terra i el Territori, que aglutina diverses entitats, asseguren que la nova carretera ha agreujat els problemes amb l'acumulació d'aigua a l'antic traçat i que aquests aniran a més amb el deteriorament del terreny que ha quedat entre totes dues carreteres.

Sense talls de circulació entre els dos pobles

Fonts de l'Ajuntament de la Selva del Camp apunten que precisament, els tècnics van optar per no aprofitar el traçat antic i fer-ne un de nou perquè les mancances que tenia la vella carretera eren gairebé irresolubles. A més, asseguren que és el primer cop que la circulació entre Almoster i la Selva no ha quedat tallada tot i les intenses pluges.

Paraules clau:

Notícies relacionades