Back to top

A les portes del cel

La reusenca Ariana Sánchez i Paula Josemaría han caigut en la final del Màster Final de Barcelona contra Gemma Triay i Alejandra Salazar (3-6, 6-4, 6-4).

Les dues millors parelles del món, Ariana Sánchez-Paula Josemaría i Gemma Triay-Alejandra Salazar s'han citat en el darrer partit de l'any al World Padel Tour, en la final del Màster Final de Barcelona. Un partit emocionant que ha durat gairebé tres hores i que tenia el número u del món en joc.

En el primer set, la reusenca i la de Moraleja s'han situat per davant en el marcador i han sumat el primer punt (6-3), defensant el primer avantatge aconseguit i mantenint-lo fins al final. Triay i Salazar han reaccionat ràpidament per emportar-se el segon set i enviar la final a l'últim set de l'any. Sánchez i Josemaría han iniciat el darrer enfrontament amb un avantatge important (3-0) que no han pogut defensar. Finalment, Triay i Salazar s'han proclamat Mestres del 2022 i han assolit el número u del món.

Set títols 

D'aquesta manera, Ariana Sánchez i Paula Josemaría tanquen el 2022 amb el regust amarg de no quedar-se amb el número u del món. Tot plegat en un any en què s'han emportat set títols en divuit finals disputades

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Paraules clau:

Notícies relacionades