A les portes de la remuntada

El Reus Deportiu ha vist com l'Oliveirense ha marxat al descans per davant en el marcador (1-4), i tot i l'embranzida inicial a la represa, els de Jordi Garcia s'han quedat a tocar de la remuntada (3-4).

Quaranta-dos segons ha necessitat el Reus Deportiu per avançar-se en el seu duel contra l'Oliveirense. Marc Julià ha trencat la defensa portuguesa amb un potent xut des de fora de l'àrea (1-0). El partit s'ha posat de cara pels de Jordi Garcia, però l'alegria ha durat poc. Abans d'arribar als cinc minuts de joc, Jorge Silva ha empatat el duel amb una canonada des de la distància (1-1), i poc després, l'ex del Reus Marc Torra ha culminat la remuntada de l'Oliveirense aprofitant una assistència de Xavi Cardoso (1-2).

Els protagonistes del segon gol han perdonat la tercera diana de l'equip de Paulo Pereira, ja que el travesser i Ballart ho han impedit. Però el porter roig-i-negre no ha pogut fer res quan el mateix Cardoso ha tret la pala a passejar i amb una fuetada seca, ha ampliat les distàncies en el marcador (1-3). Abans del descans, Tomás Pereira ha fet el quart des del punt de penal (1-4).

Reacció del Reus

Els de Jordi Garcia han sortit del vestidor amb l'objectiu de capgirar el marcador. En un tres i no res, els reusencs han retallat les diferències en el marcador per partida doble. Marc Julià no ha desaprofitat la desena falta de l'Oliveirense i ha marcat el segon des de la falta directa (2-4); i en la jugada següent, un penal provocat per Compagno ha acabat amb gol de David Gelmà (3-4).

Quan faltaven quatre minuts pel final del partit, Càndid Ballart ha aturat una falta directa executada per Marc Torra amb el casc, una acció que s'ha repetit després que els col·legiats portuguesos ensenyessin una blava més que dubtosa a Julià -el Reus ha jugat els darrers dos minuts amb inferioritat numèrica-. Ballart ha aturat la directa, però els de Jordi Garcia no han tingut temps de forçar l'empat.

Fregant la remuntada

Tot i l'efectivitat des de la pilota aturada (2/2) i haver frenat els contraatacs de l'Oliveirense a la segona part, el Reus no ha pogut sumar cap punt en el primer partit de la Golden Cup. Aquest dimecres els reusencs s'ho jugaran tot davant del Noia. Si els roigs-i-negres volen ser als quarts, només els serveix la victòria.