Back to top

Les primeres braçades, al Ploms

El Club Natació Reus Ploms ofereix des d'aquesta setmana cursos d'iniciació a la natació. Una trentena de nens s'han inscrit a aquest servei que ja és tota una referència a la ciutat.
Aquesta setmana ha començat el curset de natació del CN Reus Ploms

El Club Natació Reus Ploms realitza cursos de natació des d'aquesta setmana per qualsevol infant que vulgui aprendre a nedar durant els mesos d'estiu.

Els inscrits es divideixen en cinc torns de quinze dies i se separen en set grups, en funció de l'edat i del nivell dels participants. Perfeccionament i manteniment són algunes de les opcions que ofereix el club de l'avinguda Marià Fortuny.

Aquesta setmana ha començat el curset de natació del CN Reus Ploms
Aquesta setmana ha començat el curset de natació del CN Reus Ploms

El director esportiu plomista, Daniel Breva, explica que l'objectiu és "animar a qui vulgui aprendre a nedar que s'acosti al CN Reus Ploms a fer els cursets", i que un cop aquests acabin, els participants s'inscriguin a les seccions d'aigua. Les classes tenen una durada de 45 minuts i s'allargaran fins al 10 de setembre. A hores d'ara una trentena de persones participen en les classes que ofereix un club que s'ha guanyat un merescut renom pel que fa a la natació al llarg dels seus més de cent anys d'història.

La seguretat, ben present

Pel que fa a la seguretat, el curs de natació no és aliè a la situació actual: a l'entrada de les instal·lacions el club comprova la temperatura dels participants, i un cop a la piscina, es desinfecten tant la zona de platja com la del material utilitzat.

Paraules clau:

Notícies relacionades