Back to top

Les primeres jornades gastronòmiques del Priorat

Les jornades "L'Horta del Priorat a taula" volen reivindicar els productes més típics del Priorat: el vi, l'oli i el tomàquet

Falset reivindica el seu potencial gastronòmic amb les jornades "L'Horta del Priorat a taula", que se celebraran del 12 al 29 d'agost i volen posar en valor els productes més típics de la zona: el vi, l'oli i el tomàquet. Els restaurants de la zona han elaborat menús amb aquests tres elements com a protagonistes.

Els establiments participants

Els hotels, hostals i restaurants que participaran en aquesta jornada són:

  • Mas del Salin
  • Lo Refugi Gastrobar
  • Hotel-Hostal Sport
  • Apartaments Baronia - l'Escoleta
  • Mas Trucafort
  • Hotel i Restaurant Lotus Priorat
  • Restaurant El Cairat
  • Restaurant Brichs
  • Cal Salut
  • Hotel - Restaurant Cal Llop
  • Mas Ardèvol

Torna la Fira de la Tomaca

Dins aquestes dates també se celebrarà la 2a Fira de la Tomaca del Priorat, que tindrà lloc els dies 21 i 22 d'agost. A Catalunya hi ha unes 1.200 varietats de tomàquet i la Fira vol posar en valor la feina dels productors locals que es fan el planter a l'antiga.

La presentació de la jornada ha acabat amb un maridatge de vi i oli i un tast de dues varietats de tomàquet típiques del Priorat.

Paraules clau:

Notícies relacionades