Back to top

Les queixes de Villablanca arriben a Tarragona

Els treballadors de Villablanca i Bellissens han tornat a sortir al carrer. Aquesta vegada però a Tarragona. Concretament, davant les oficines d'Inspecció de Treball i de la Delegació de Treball de la Generalitat de Catalunya.
Una de les pancartes de la manifestació de Villablanca

Una cinquantena de treballadors de Villablanca i Bellissens han tornat a sortir al carrer per reclamar millores en les seves condicions laborals. Aquesta vegada, però, s'han traslladat fins a Tarragona, en considerar que el seu conflicte no és només local, sinó que afecta a tot el país.

La mobilització ha donat el tret de sortida a les 8.30h, davant les oficines d'Inspecció de Treball, on per sorpresa dels manifestants, el seu director els ha obert les portes.

Una reunió que ha durat uns 40 minuts i que també s'ha repetit a la delegació de Treball de la Generalitat. Segons els treballadors de Villablanca, les dues administracions s'han mostrat disposades a estudiar el cas.

Amb aquesta ja són 5 les manifestacions que els treballadors del grup Pere Mata han organitzat des de principi d'any. Una reivindicació que almenys s'allargarà fins al pròxim mes de setembre, quan l'empresa es reunirà, per primera vegada, amb els treballadors.

Paraules clau: